Okay
  Public Ticket #1818923
homepage va muy lenta
Open

Comments

  • david oloriz started the conversation

    Tengo un php 7.2 y prestashop 1.7.4, y la homepage va muy lenta (10 segundos de construcción antes del envío al cliente), ¿hay alguna opción?

    Gracias

     

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Thank you very much for your feedback!

    Please provide me FTP credentials and Back Office access of your site.

    We will check it and help you asap!

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Buenas tardes,

    Me podrían ayudar?

    Gracias

  •  1,082
    Edna replied

    hello david oloriz,

    Please provide me FTP login information and Back Office access of your website.
    We will check it and help you.

    Best regards,

    Support Team!

  •   david oloriz replied privately
  •  1,082
    Edna replied

    Hi david ,

    http://prntscr.com/m5n0iz

    http://prntscr.com/m5n0py

    Unable to access any information from you, please check back.

    Best regards,

    Support Team!

  •   david oloriz replied privately
  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Similar problems, cannot be accessed by the above information.

    Best regards,

    Support Team!

  •   david oloriz replied privately
  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    but we have access problems and can't help you fix them as quickly as possible.
    may be access from another country.
    We are from Vietnam and our IP is: 58.187.54.246

    Best regards,

    Support Team!

  •   david oloriz replied privately
  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    It's hard to understand,
    We cannot access any of your information.
    admin reported that the account does not exist or after the password.
    FTP cannot connect to the server.

    Best regards,

    Support Team!

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    turn off smarty ccc and load homepage to check for errors when loading with your browser's f12.
    Currently we detect a js error but don't know which modules are using the smarty ccc.

    http://prntscr.com/m95ksl

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Buenas tardes,

    En las imágenes no se puede ver el rendimiento de la página web. El problema se encuentra, en el plugin vuestro de "categorias", y si queréis lo activamos cuando nos digan para que hagan las pruebas de rendimiento de la página principal, para ver el fallo. El fallo es que tarda muchos segundos en cargar la página principal con el plugin de "categorias".

    Un saludo

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Please take your actions and capture the issues you want us to know so that we can help you fix them.
    Give us the most detailed view of the problem.

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Buenos días, 

    Mandamos foto de lo que nos va muy lento, el módulo Fieldblockcategories del index.

    Attached files:  fallo en el modulo.jpg
      fallo en el index.jpg

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    exactly about modules but what's the slow problem? We do not understand ?
    load speed or something else?

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Buenos días,

    El index tarda en cargar cuando el módulo Fieldblockcategories está activo. Yo lo desactivo para que la página sea más rápida.

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Please use English with better information.
    When you turn off the fieldblockcategories module, everything loads faster.
    but if you turn them on, download the page slowly.
    Please turn on f12 >> choose tab console and reload the page to check the error message.

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Buenas,

    Os adjuntamos los datos de rendimiento con el módulo Fieldblockcategories, para que vean lo que ralentiza la página

    • eltiobaliz.com.json: Este es el detalle de rendimiento que saca esa misma utilidad, donde podrán apreciar los tiempos y dónde se está gastando el mayor tiempo
    • eltiobaliz.com.har: Este es una HAR, que guarda toda la información que ha descargado la página en su ejecución, incluyendo tiempos y tamaños, para que puedan apreciar el problema

    Attached files:  eltiobaliz.com.zip

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Sorry i don't have much experience researching this issue.

    /modules/fieldblockcategories/images/no_image.jpg

    Please check this image and optimize them.

    probably because they are heavy, leading to a long loading speed.

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Hi Edna,

    I see that you don't have much experience. I have told you that the problem occurs in construction of the module, not in presentation. I say this because, if the image were too heavy, the time consumption would occur in the presentation step, after the construction of the main page code.

    All the problem occurs during the construction of the home page and only when i activate this module "fieldblockcategories".

    The time that a user has to wait, to get the home page code (not to build the view in client side) is 4.83 seconds, while if we don't activate the module, the time reduces to 0.410 seconds.

    It is very obvious that the problem is in the construction of the code for that module, also if you don't have much experience.

    I don't know what your module do, and i don't need to. All i want is that your code works properly.

    I can tell you (trying to help both to have this solved asap) that my shop has a lot of products with a lot of images each one. Maybe your module make direct accesses to filesystem, and this could be the cause of this delay. If this is the problem, you could try to use the information allocated in database, in order to load images, instead of scan directories.

    Hope  that this help you to understand the problem in your code and that makes that you can get this bug fixed ASAP.

    I am on hold

    Thank you

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Maybe we are still inferior, but having to browse the category photo folder is the only way.

    Otherwise, there is no way because PS does not create them in the database.

    And the code we use and use is based on PS code.

    So we have no other way to fix them, hope you sympathize.

    Best regards,

    Support Team!

  • david oloriz replied

    Hi Edna,

    I can't know if you are inferior or not. What i have seen is a lack of interest in all of this bug. I have bought a template that doesn't work with real shops and i have asked you to solve it, but you have done anything.

    It's a shame, because i love your design, but you must anounce that you have to deactivate this module in real shops or the web will load slowly.

    I see your answer and only can interpret that you don't worry about this bug, so i have changed the code in my server, to fix your bug and let the template work properly.

    It is difficult to sympathize, when your answer is that you don't know how to solve your bug. I have dedicated some hours to see your code, interpret it and make the changes to solve your bug

    Hope that you understand the bad comment that i am going to leave in your template.

    Please, try to sympathize also

    Thank you

  •  1,082
    Edna replied

    Hi david oloriz,

    Sorry, hope you sympathize.

    I am a new person and only have 2 years of experience with prestashop,

    People who were previously direct managers and built them to transfer jobs.

    So it is still difficult for me because now I only manage and try to maintain them.

    I also tried to check the code but they were used to scan the category photo folder.

    If you have solutions let me know, to add my knowledge to manage us,

    Hope you sympathize with me.

    I also want to support you very well, but having to do two jobs at the same time is not easy.

    Best regards,

    Support Team!